Voorbereiding Tour de Rotterdam 2021 van start

16 oktober 2020 10:32

Medio oktober zijn we gestart met de organisatie van de Tour de Rotterdam 2021. Het mooie fietsevenement vindt plaats (schrijf op in je agenda!) op zaterdag 26 juni 2021. Zoals altijd organiseren we diverse fietstochten in de wijde en groene omgeving van Rotterdam. De ritten zijn tussen de 25 en 135 kilometer, voor recreanten en sportieve fietsers: iedereen kan meedoen. Namens de Erasmus Foundation hopen we op een mooie opkomst. Want, evenals in de vorige twee edities, komt de opbrengst ten goede aan de bestrijding van de ziekte kanker.

Fietsen en corona
Zoals je weet kon de editie van 2020 – nota bene de geplande feestelijke tiende Tour – vanwege het coronavirus niet doorgaan. Hoewel de situatie onzeker blijft, zijn we optimistisch. Medici werken hard aan het vinden van een vaccin om Covid-19 onder controle te krijgen. Daarbij komt: fietsen is een gezonde activiteit, zeker nu we vaker thuis zitten. Indien nodig wordt de Tour de Rotterdam, evenals andere evenementen van Erasmus MC Foundation, op een andere manier ingericht. Uiteraard zijn de richtlijnen van het RIVM hierbij leidend en volgen wij ook de voorschriften van de sportbond NOC*NSF en de wielerbond NTFU. Maar hoe dan ook: we maken er een prachtige dag van, samen met jou!


We houden je op de hoogte via deze site, onze social media kanalen en met onze nieuwsbrieven. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan onderaan deze pagina.