Organisatie

De Erasmus MC Foundation is de organiserende partner die samen met vele vrijwilligers van Tour de Rotterdam een kwalitatief hoogwaardige tocht hebben gemaakt. Inmiddels erkend door de NTFU met het hoogst haalbare kwaliteitskeurmerk ‘Extra Goed Geregeld’. Renners en fietsliefhebbers waarderen deze tocht – die met hart en ziel wordt georganiseerd en verreden – jaarlijks met een overall score van een 8,8.

 

Op de dag van het event staan ruim 150 vrijwilligers in de startblokken om er met elkaar voor te zorgen dat deelnemers een onvergetelijk dag hebben. Daarnaast vormt een groep van 13 vrijwilligers met elkaar de Stuurgroep. De Stuurgroep komt maandelijks bij elkaar. Wanneer de dag van de Tour steeds dichterbij komt, zelfs nog vaker. Met elkaar wordt er zorg gedragen voor de organisatie, verdeeld over diverse disciplines. Van routeplanners tot verkeerscoördinatoren en van medici tot pauzeplaats-specialisten. Iedereen heeft een eigen functie, waar hij zich met hart & ziel voor inzet.

 

Benieuwd wie zich het hele jaar door inzetten voor Tour de Rotterdam? Leer de leden van de stuurgroep kennen en neem een blik in ons smoelenboek.

Smoelenboek