IN MEMORIAM: THEO BARENDRECHT

Normal b9a551154713ad1325dd1ce358d21689d5fcc5c0
30/4/2020
11.00

Tot ons grote verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze Tour-vrijwilliger Theo Barendrecht. Na een operatie raakte Theo besmet met het coronavirus en is hij na vier weken overleden. Hij heeft slechts 65 jaar mogen worden.

Theo was, vanaf het prille begin van de Tour de Rotterdam, een geliefd en gewaardeerd medewerker. Jaarlijks was hij als verkeersregelaar op de motor druk in de weer om de Pelotonstocht in goede banen te leiden. Maar ook voor andere klussen kon je altijd een beroep doen op Theo. Die klussen deed hij zoals hij wás: met toewijding, humor en warmte. Ook in zijn woonplaats Spijkenisse was Theo iemand die zich met liefde inzette voor de gemeenschap. Als motorbegeleider bij evenementen en als kok voor de kinderen van de wijkgroep.

Met een erehaag hebben bevriende motorrijders Theo een laatste groet gebracht, kort voor de begrafenis. Het was fijn om dit te mogen doen, maar we missen hem zeer. Zoals Theo’s dochter schreef: ‘De hemel is een mooie ster rijker, de wereld en Spijkenisse zijn een prachtige vrijwilliger armer.’ Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Theo Barendrecht.

Namens het team van de Tour de Rotterdam,

Cindy Klinge
Event manager