Party DJ Marco draait plaatjes op start-finish

Normal 45912b7a5c1b35db75b36e608b7c7f2422742a69
5/6/2019
12.25

De succesvolle Party DJ Marco verzorgt de muziek op het Topsportcentrum, waar start en finish van de Tour plaatsvinden. Marco doet dit vrijwillig om de Tour de Rotterdam te helpen.

Après-ski, het levenslied of moddervette disco? Party DJ Marco draait er zijn hand niet voor om. De Woerdenaar is van alle muziekmarkten thuis. Van jongsaf aan bevlogen met muziek, staat hij vanaf zijn veertiende achter draaitafels. Hij draaide recent nog op het Groene Hart Festival, maar organiseert zelf ook evenementen, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan.

Voor een divers publiek
Marco van de Geer, zoals hij voluit heet, draait voor jong en oud en voor alle soorten publiek. Het belangrijkste is dat je als DJ de energie en de sfeer goed aanvoelt, vindt hijzelf. Daarnaast improviseert Marco veel. Hij draait allerlei muziekstijlen door elkaar en mixt de nummers aan elkaar. Als een echte virtuoos, niet voor niets staat hij in de top-10 van Nederlandse party DJ’s.

De Tour de Rotterdam heeft Marco’s aanbod om gratis te komen draaien, dan ook met beide handen aangenomen. Wie na het fietsen nog de puf heeft voor een dansje, is op 22 juni op het Topsportcentrum aan het juiste adres.