Na inspanning komt ontspanning

Normal af1ca68ea569d7815bafa14c3212ea020e8c816e
2/5/2019
14.57

Lekker ontspannen met een dagje wellness na je prestaties bij Erasmus MC – Tour de Rotterdam? Dat kan met de voucher ( exclusief boekingskosten) die je ontvangt bij je deelnemerspakket. Je kunt kiezen voor een dagje wellness bij Thermen Holiday of Elysium. Online reserveren is verplicht.

Thermen Holiday
Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! In dit ruime wellnessresort vind je tal van moderne sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Thermen Holiday is dé perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Geniet bijvoorbeeld van de Hobbitsauna met infraroodlicht, of de Siberische Banjasauna. Tussendoor kun je even bijkomen in de rustruimtes, bibliotheek en tuin of genieten van een drankje en hapje in het restaurant. Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Een dagje sauna voelt als een dagje puur en luxueus genieten.

Heb je altijd al eens een bezoek willen brengen aan Thermen Holiday, maar bent u (nog) geen fan van bloot? Geen probleem! Thermen Holiday organiseert een groot aantal badkledingdagen waarop het dragen van badkleding verplicht is. Kijk voor alle badkledingdagen op: https://thermenholiday.nl/badkledingdagen

Elysium
Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je het sfeervolle wellnessresort Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen, Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Neem een duik in het sprookjesachtige binnenbad of ontspan in de jetstreambaden.

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof je een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium.

Heb je zin in een dagje wellness bij Elysium maar ben je geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op een badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag en elke laatste donderdag van de maand badkledingdag (let op: feestdagen kunnen afwijken).