Inschrijvingen geopend!

Normal bec903dd4988040e70f0d9629581b44841ab0838
23/11/2018
00.00

Kan je niet wachten om je in te schrijven voor de negende editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam op zaterdag 22 juni 2019? Schrijf je dan direct in! De inschrijvingen zijn inmiddels geopend. Sinds de afgelopen editie is er een vernieuwde inschrijfmodule met een nieuw onderdeel.

Voor de zekerheid hebben wij hieronder de grootste veranderingen toegelicht die toen hebben plaatsgevonden.

 

De inschrijfmodule ziet er niet alleen strak uit, deze is ook overzichtelijker. Kies vooraf aan welk onderdeel je wilt deelnemen en fiets door de vragen. Wil je liever met een team inschrijven? Ook dat kan! Je kan zelf je teamnaam opgeven en je teammaten kan je direct toevoegen. Wilt iemand later jouw team versterken? Geen probleem! Inschrijven als teamlid is ook mogelijk.

 

De actiepagina

Tijdens je inschrijving wordt er automatisch een actiepagina aangemaakt, waarmee vrijblijvend extra geld voor kankeronderzoek in het Erasmus MC opgehaald kan worden. Het streefbedrag kan je zelf bepalen. Met behulp van deze pagina kunnen mensen in jouw omgeving je gemakkelijk steunen. Door diverse tools is het delen van deze pagina voor iedereen toegankelijk. Facebook; Twitter; WhatsApp of mail. Het kan allemaal.

Het aanmaken van de actiepagina is dus onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt is geheel vrijblijvend en is dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je deze pagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt. Samen maken we kanker kansloos!

 

Deelnemersmaterialen

Deelnemersmaterialen zoals startnummers, eventueel bestelde shirts, het Tourboekje en deelnemersinformatie worden vooraf toegestuurd. De voorpret van de Tour begint dus al bij jou thuis! Ingeschreven voor 10 juni? Dan vallen de materialen eind week 24  2019 op de mat.

 

LET OP: heb je meerdere deelnemers tegelijk ingeschreven? De hoofdinschrijver ontvangt alle deelnemersmaterialen.

 

Wij hopen jullie allemaal weer aan de start te zien op zaterdag 22 juni 2019 bij Topsportcentrum Rotterdam.