Merchandise

Speciaal voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam zijn diverse merchandise ontwikkeld. Deze mogen niet ontbreken aan de collectie van een echte fietsliefhebber. Daarnaast draag je ook bij aan het goede doel. De merchandise kan je kopen tijdens je inschrijving en op de dag zelf bij de informatiebalie. Voor alle artikelen geldt op=op.

Ben je helaas verhinderd, maar wil je het wielershirt niet mislopen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Erasmus MC Foundation via secretariaat.foundation@erasmusmc.nl. Levering van de merchandise vindt plaats in juni 2022.

Voor de merchandise geldt op=op. Wanneer je niet tevreden bent over de maat die je heb besteld, kan je op de dag zelf bij de informatiebalie vragen of de gewenste maat nog op voorraad is. Het shirt dient in originele staat, met verpakking retour te worden gebracht. Voor de wielrenshirts geldt ook dat het kaartje nog aangehecht dient te zijn.  

 

Ontwerpen 2022

Er wordt hard gewerkt aan een special jubileumshirt voor onze 10e editie in juni 2022. Wanneer deze gereed zijn worden die hier gepubliceerd.

 

Maattabel 2020 / 2021

In 2022 worden de shirts geleverd in samenwerking met Biemme Benelux. Wil je weten welke maat je moet nemen? Houd er rekening mee dat wielerkleding over het algemeen vrij klein valt. Als je twijfelt over de maat adviseren we altijd om een maatje groter te nemen. Je kunt er uiteraard voor kiezen de juiste maat af te leiden van je huidige (fiets)kleding. Biemme heeft een zogenaamde Europese maatvoering. Dat wil zeggen dat – ondanks dat Biemme een Italiaans merk is en Italiaanse merken vaak wat kleiner vallen – de maten vaak overeenkomen met jouw huidige kleding. De kledingmaten van Biemme sportkleding kun je in veel gevallen vergelijken met de normale kleding. Hieronder staat tevens de maattabel. (volgt)

Geadviseerd wordt om zo jouw juiste maat te kiezen.” Omdat dit een “unisex” model is, wordt dames geadviseerd om één maat kleiner te kiezen. Met andere woorden, heb je damesmaat S => bestel dan unisexmaat XS, heb je damesmaat M => bestel dan unisexmaat S, heb je damesmaat L => bestel dan unisexmaat M, etc.

 

 

Ontwerpen 2019

Wielershirt (unisex) € 35,-

Wielerbroek (unisex) € 50,-

Wielersokken € 7,50

Bandana € 10,-

Scarf € 5,-

T-shirt (unisex) € 15,-