Merchandise

Speciaal voor Erasmus MC – Tour de Rotterdam zijn diverse merchandise ontwikkeld. Deze mogen niet ontbreken aan de collectie van een echte fietsliefhebber. Daarnaast draag je ook bij aan het goede doel. De merchandise kan je kopen tijdens je inschrijving en op de dag zelf bij de informatiebalie. Voor alle artikelen geldt op=op.

Ben je helaas verhinderd, maar wil je het wielershirt niet mislopen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Erasmus MC Foundation via secretariaat.foundation@erasmusmc.nl. Levering van de merchandise vindt plaats in juni 2020.

Voor de merchandise geldt op=op. Wanneer je niet tevreden bent over de maat die je heb besteld, kan je op de dag zelf bij de informatiebalie vragen of de gewenste maat nog op voorraad is. Het shirt dient in originele staat, met verpakking retour te worden gebracht. Voor de wielrenshirts geldt ook dat het kaartje nog aangehecht dient te zijn.  

 

Ontwerpen 2020

Er wordt hard gewerkt aan een special jubileumshirt voor onze 10e editie op zaterdag 27 juni. Wanneer deze gereed zijn worden die hier gepubliceerd.

 

Ontwerpen 2019

Wielershirt (unisex) € 35,-

Wielerbroek (unisex) € 50,-

Wielersokken € 7,50

Bandana € 10,-

Scarf € 5,-

T-shirt (unisex) € 15,-