Faciliteiten

Startlocatie

Als organisatie hebben wij gezocht naar een start/finish-locatie die aansluit bij de uitstraling van de tochten. We hebben een perfecte locatie gevonden, die van alle faciliteiten is voorzien. Met trots presenteren wij het Topsportcentrum Rotterdam! Het adres is:

Van Zandvlietplein 20

3077 AA Rotterdam

010 – 497 1200.

Kom je met de auto? Bekijk dan even de parkeermogelijkheden hieronder.

 

Hapje en drankje

Geniet voor of na de tocht van een hapje en drankje op het gezellige Erasmus MC Vriendenterras of binnen in het Sportcafé. Bij de deelnemersmaterialen, welke je per post ontvangt, vind je een leuke kortingsvoucher voor diverse producten.

 

Kleedkamers, douches en toiletvoorziening

Bij Topsportcentrum Rotterdam is de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Ook zijn er voldoende toiletten aanwezig, waar tevens de bidon gevuld kan worden.

 

Massage

Heerlijk genieten van een massage na de tocht? Dat kan! In Topsportcentrum Rotterdam bieden wij gratis massage aan voor deelnemers. Last van een spiertje of kramp? Ook dan staat het massageteam klaar voor u.

 

Kluisjes

Bij Topsportcentrum Rotterdam zijn geen kluisjes aanwezig. Er is geen mogelijkheid om persoonlijke spullen beveiligd achter te laten. Wij adviseren deelnemers om alle onnodige waardevolle spullen thuis te laten.

 

Bewaakte fietsenstalling

Bij de start/finish is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. De eerste opvang wordt geregeld door BikePrevent. Door middel van een slot en een 4 cijferige pincode kan je je fiets vergrendelen. Bekijk hieronder de instructie. Makkelijk, snel en op slot! Wanneer deze allen vol zijn, worden de fietsen in de parkeergarage gestald d.m.v. bonnetjes.

 

 

Parkeren

Er is ruim voldoende mogelijkheid voor gratis parkeren voor iedereen. De locaties zijn allemaal op steenworp afstand van de start! Beschikbare parkeergebieden zijn onder andere: P6; Industrieterrein Stadionweg; Olympiaweg. Als je Rotterdam inrijdt vanaf de snelweg (Van Brienenoordbrug) volg je de borden P6 van Stadion de Kuip. Deelnemers kunnen op P6 parkeren en worden door verkeersregelaars begeleid. Als P6 vol is, leiden de verkeersregelaars je verder naar de andere parkeergebieden.

Wij willen je er hierbij op attenderen om alle waardevolle spullen uit de auto te halen en deze thuis te laten.