Een bijdrage leveren


Donaties

Wellicht wil of kan je niet meefietsen, maar wil je wel bijdragen aan het goede doel; onderzoek tegen kanker. Geweldig! Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde. Steun een team, deelnemer of doneer aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam direct.  Lees hier meer over het goede doel.

 

Doneer

 

Steun een deelnemer of team

Individuele deelnemers en teams kunnen via onze actiepagina hun prestaties en doelen delen. Je kan hun steunen op basis van een donatie. Bekijk de deelnemers die zich naast deelname aan Erasmus MC – Tour de Rotterdam zich extra inzetten om geld op te halen voor het goede doel en steun hun. Op deze manier komen er nog meer donaties binnen en kunnen wij het onderzoek tegen kanker nog beter ondersteunen. Onderzoek is de enige weg naar een oplossing.

 

Steun een deelnemer

 

Partnership

Liever een partnership i.p.v. doneren? Dat kan! Als bedrijf kunt u een bijdrage doen aan de Tour de Rotterdam, zodat de opbrengst voor het goede doel nog groter wordt. U kunt door middel van diverse pakketten uw naam verbinden aan onze tocht. Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Cindy Klinge via 010-7030199. U kunt overigens ook bijdragen door deel te nemen met een bedrijfsteam. Lees daarover hier meer.

 

Mail direct