Tour de Rotterdam verplaatst naar juni 2021


Momenteel bevindt de wereld zich in een onzekere situatie door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het kabinet en het RIVM hebben wij als Daniel den Hoed Fonds een hele lastige, maar in onze ogen de meest logische en noodzakelijke beslissing moeten nemen om de Maak Kanker Kansloos Campagne 2020 af te gelasten.

Wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat hierbij bovenaan.

De jubileumeditie van de Tour de Rotterdam zal daarom geen doorgang kunnen vinden op zaterdag 27 juni 2020, maar wordt verplaatst naar juni 2021. Hiervoor hoeven deelnemers verder geen actie te ondernemen. Wij zetten de inschrijvingen en bijbehorende donaties over naar 2021.

De actiepagina’s en bijbehorende donaties blijven “open” staan op het inschrijvingsplatform en het volledige bedrag gaat mee naar 2021. We maken dus een doorstart en we gaan er alles aan doen om in 2021 weer een prachtig evenement neer te zetten om met z’n allen dat gezamenlijke doel; samen kanker kansloos te maken dichterbij te brengen.

We houden jullie de komende periode op de hoogte m.b.t. de nieuwe datum, mochten er in de tussentijd nog vragen zijn, houd dan onze FAQ in de gaten.

Namens alle medewerkers van de Erasmus MC Foundation-Daniel den Hoed Fonds rest ons jullie nog heel veel sterkte te wensen de komende tijd en met name de mensen die naast de onzekerheden van het coronavirus ook leven met kanker.

Zorg goed voor elkaar!

 

 

 

 

Lees meer Lees minder

IN MEMORIAM: THEO BARENDRECHT

30 Apr 2020 11:00

In memoriam: Sylvia Teuling

6 Apr 2020 17:05

Tour de Rotterdam verplaatst naar juni 2021

26 Mar 2020 18:00

Een gezellige dag en daarmee bijdragen aan het Daniel den Hoed Fonds? Dat kan! Schrijf je in en sta zaterdag 27 juni 2020 aan de start van één van de zes afstanden. Er is voor ieder wat wils. Vergeet niet je familie, vrienden of collega's mee te vragen.

Kan je niet meedoen, maar wil je wel bijdragen? Geweldig! Steun één van de teams of deelnemers. Klik hieronder op 'Bekijk alle' en vindt de persoon die je wilt steunen met een donatie.