10e editie op zaterdag 27 juni 2020

Op zaterdag 27 juni 2020 is de tiende editie van Tour de Rotterdam. Deze jubileumeditie mag jij niet missen!

De Recreatietochten komen langs unieke plaatsen in en rond Rotterdam, en ook voor de Vrije Toertochten zijn weer prachtige vernieuwde routes uitgepijld door een afwisselende omgeving. De Pelotonstocht begeleid deelnemers over mooie wegen. Onderweg kunnen deelnemers rekenen op een uitstekend verzorgde pauzeplaats. Hier kan je weer op krachten komen door foerage van de Albert Heijn en ook fietsreparatie is mogelijk. Deelnemers worden in alle faciliteiten voorzien bij de start / finishlocatie Topsportcentrum Rotterdam.

Tour de Rotterdam 2020 staat in het teken van Maak Kanker Kansloos! Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. De deelnemersopbrengsten worden besteed om hoogstaande behandelingen mogelijk te maken die precies passen bij het individu. Het doel: iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Want ieder mens is anders.

 

Inschrijvingen geopend!

Vanwege onze jubileumeditie worden de eerste startnummers dit jaar gereserveerd voor mensen die met een speciaal goudkleurig stuurbordje mogen gaan fietsen. Voor welke bijzondere deelnemers deze stuurbordjes zijn verklappen wij later.

Iedereen die zich inschrijft voor de tocht dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het deelnemersreglement. 

 

Medewerkers Erasmus MC

Ben je werkzaam bij het Erasmus MC? Houd dan het intranet in de gaten voor meer informatie.

 

Sfeerimpressie Tour de Rotterdam 2019

 

Lees meer Lees minder

Nog te gaan

Routes krijgen vorm

24 Feb 2020 19:25

Inschrijvingen 2020 geopend!

2 Jan 2020 14:06

Hartverwarmende acties voor de campagne Maak Kanker Kansloos

5 Aug 2019 13:46

Een gezellige dag en daarmee bijdragen aan het Daniel den Hoed Fonds? Dat kan! Schrijf je in en sta zaterdag 27 juni 2020 aan de start van één van de zes afstanden. Er is voor ieder wat wils. Vergeet niet je familie, vrienden of collega's mee te vragen.

Kan je niet meedoen, maar wil je wel bijdragen? Geweldig! Steun één van de teams of deelnemers. Klik hieronder op 'Bekijk alle' en vindt de persoon die je wilt steunen met een donatie.